Wij maken betaalbare websites
die bij jou passen

Wij houden van helpen!
Wij maken graag dingen die jou verder helpen met jouw onderneming. Wij willen groeien, samen met jou! Wij maken een website die bij jou en bij jouw product(en) past. Wij hebben ervaring met het creëren van websites voor de juiste doelgroep, gericht op: gebruikersvriendelijkheid, doelgerichtheid en overzichtelijkheid.

Waarom kiezen voor ons?

Design op maat

Samen met jou maken we een design op maat voor jouw website. Daardoor is jouw website uniek en past deze bij jouw product of dienst, en natuurlijk ook jouw doelgroep!

100% Tevreden

Wij houden van tevreden klanten. Graag zien wij jou met een grote glimlach op jouw gezicht. Daarom zoeken wij altijd naar geschikte oplossingen voor jouw probleem!

Samen sparren

Jouw inbreng en ideeën worden door ons gewaardeerd. Heb jij een goed idee voor jouw eigen website? Of wil je graag iets uitproberen? Twijfel niet en vertel het ons!

Benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen?

Bekijk meer van onze voorbeeld templates

Het laten maken van een website

Jouw wensen bepalen

Samen met jou gaan we een gesprek aan om te bekijken wat jouw wensen zijn voor jouw website. Wat wil jij graag op jouw website en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Doelgroep onderzoek

Om tot een goed ontwerp te komen is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is. Wie is jouw klant? Hoe oud is jouw klant? Waar komt jouw klant vandaan? Wat heeft jouw klant te besteden? Waarom heeft jouw klant jouw product nodig?

Website Design

Wanneer duidelijk is wie jouw doelgroep is, wat jouw wensen zijn en hoe wij jou kunnen helpen, maken wij een concept van de website. Het concept bevat meerdere pagina's en wordt ontworpen voor meerdere apparaten, zoals mobiel en tablet.

Bouwen

Na het akkoord van het concept gaan we beginnen met het bouwen van de website. Dit gebeurt stapsgewijs en jij wordt op de hoogte gehouden van het bouwproces.

Online zetten

Wanneer je tevreden bent met de website dan zetten wij jouw website online.

Monitoren

Nadat jouw website online is gezet zijn wij natuurlijk nog niet klaar. Een website moet onderhouden worden en er moet worden gecontroleerd hoe gebruikers over de website navigeren.

IS HET TIJD
voor een nieuwe website?
Heb je hulp nodig met je oude website?

Of ben je pas voor jezelf begonnen (ZZP'er)?

WEBSITETIJD staat voor jou klaar. Het is tijd voor een website die jouw product of dienst op een professionele wijze op de kaart zet.

Een website die niet alleen mooi is, maar ook doelgericht. Een website waarbij wordt nagedacht over gebruikersvriendelijkheid, om ervoor te zorgen dat klanten blijven terugkeren op jouw website.

Vrijblijvend advies?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heb je vragen of wil je advies hebben?

06 29 46 15 80