VAKMAN TEMPLATE

Website template voor de ambachtelijke werkers: bouwbedrijven, klusjesmannen(of -vrouwen ;-) ), schilders, architecten, loodgieters, glazenwassers en nog veel meer!

Bekijk de live template

Heb jij een passie voor jouw vak?
Ben je een echte vakman of vakvrouw?
Maak jij de mooiste dingen?


Dan is deze template geschikt voor jou.

Meer informatie

Wat zit er in de vakman template?

Fotogallerij
Video's
Intro animaties
Projecten pagina
Diensten pagina
Over ons pagina
Contactformulier
Social media links
Google Analytics
- Bezoekersinzicht
Template bekijkenTemplate bestellenBekijk andere templates

Fotogalerijen
Jij maakt de mooiste dingen met jouw handen. Jouw ervaring en vakmanschap wil je graag laten zien aan anderen. Deze vakman-template beschikt over een fotogalerij, waarbij je jouw foto's van jouw projecten mooi in beeld kan weer geven.

Contactformulier
Deze template beschikt over een contactformulier, zodat bezoekers gemakkelijk contact met je op kunnen nemen. Je contactgegevens staan ook in de footer of in het menu van de website.

Projectenpagina
Via de projectenpagina laat jij de klant projecten zien waar je op dit moment mee bezig ben, maar ook projecten die je al eerder hebt uitgevoerd. Door een overzicht van projecten te tonen, krijgt jouw klant een beeld van jouw vakmanschap en expertise.

Diensten
Een mooie dienstenpagina waarop jij uit legt voor welke diensten de klant bij jou terecht kan.

Video's
Video's worden door bezoekers als positief ervaren. Ze worden beter onthouden dan teksten en kunnen passief geconsumeerd worden. Wij geven je alvast wat tips voor de video's die jij in dit template kan plaatsen:
1. Hou het kort! Video's mogen niet langer zijn dan 1,5 minuut, wil je toch meer vertellen? Maak er dan twee video's van!
2. Praat alsof je tegen één persoon praat. Dit is persoonlijker en de klant zal zich meer aangesproken voelen dan wanneer je in groepsvorm praat.
3. Sluit jouw video af met een oproep tot actie. Geef ook altijd de URL naar de website op.
4. Praat over de voordelen van jouw product. Wat is de meerwaarde van het product voor de klant? Waar helpt het hen mee?

Animaties
De template schikt verder over verschillende animaties die de website een professionele uitstraling geven.

Google Analytics
De template bevat standaard Google Analytics, deze tool wordt zo ingericht dat deze voldoet aan de GDPR wetgeving. Met Google Analytics krijg je inzicht in wat je bezoekers doen. Wil je maandelijkse rapportages? Ga dan voor het Google Premium abonnement.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen?

Bekijk meer van onze voorbeeld templates

Heb je vragen of wil je advies hebben?

06 29 46 15 80